Това заяви пред Нова телевизия журналистът Асен Григоров.  Повод за коментара

...
Това заяви пред Нова телевизия журналистът Асен Григоров.  Повод за коментара
Коментари Харесай

Асен Григоров: Политическата обстановка през последните дни ще ни накара да пораснем малко

Това съобщи пред Нова телевизия журналистът Асен Григоров. 

 

Повод за коментара му е джентълменското съглашение сред ПП-ДБ и ГЕРБ, които реализираха единодушие за ротационно държавно управление с 18-месечен небосвод. Премиер в първите 9 месеца ще е акад. Николай Денков от ПП-ДБ, а вицепремиер - Мария Габриел от ГЕРБ. Втората половина на този интервал ще е с обърната конструкция - мястото на Денков ще заеме Габриел, а депутатът от ПП-ДБ ще седне на вицепремиерския стол. Намеренията за ротационното държавно управление провокираха обаче и остри реакции в обществото. 

 

“И от двете страни ще има недоволни. При ПП-ДБ драмата ще бъде по-голяма ”, акцентира политологът Първан Симеонов. Той обаче дефинира, че протичащото се е “голяма победа за Борисов.

 

“Винаги измежду градските либерали е имало две крила - едни непримирими и едни колаборативни. Анализът демонстрира, че огромна част от Демократична България доста от дълго време желае да е с Борисов. Не се случва нещо ново, само че факт е, че непримиримата част ще се разпраши и ще си отиде ”, добави той.

 

“Здрав разсъдък е точната дума, с която можем да определим протичащото се сега. Когато вършим нещо, то или създава резултат или не. В случая има положителни планове. Следващите стъпки, дребни и бавно – ще доведат до резултати. Добри или неприятни, всеки самичък ще реши за себе си ”, безапелационен е Любомир Стефанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР